﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯Easy Install Instructions:﷯﷯﷯1. Copy the Code﷯﷯2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard﷯﷯3. Click on the "Edit HTML" tab.﷯﷯4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.﷯﷯5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

18 January 2012

~jom tengok~


video

Heee.. dah lame simpan dalam draf.. so ulang tayang la eh..zaman-zaman derin nak dapat kaki, dia selalu praktis kt treadmill ni... so layan...

sekejap jer masa berlalu....

salam uolls... tajuk tak gempak..tak tau nak bagi tajuk ape..so tulis je la tajuk camtu..ok la kan... padahal nak bagitau pasal anak jer.. mukadimah panjang-panjang... oh..oh... anak sulung aku dah masuk 4 year tahun ni..uhhhh.. tahun depan dh kne school... macam mana ni... gelabah puyuh aku ni..anak rilek2..mak lak melebih.. bukan ape.. kadang dok pk..bleh ker anak dara aku ni ngadap situasi baru nanti..kawan-kawan..makan, berak,kencing sume tu..boleh ke ha? baca satu blog tadi..anak dia di pulau dek kawan-kawan..OMG.. tak leh aku nak bayangkan kalau skolah nanti anak aku di pulaukan jugak...aiyooohhh... mau nanges mak ko ni nak...


Lagi satu wat pening...umur dh 4 tahun,berak kat pempes? blehh???? penat aku train berak kt toilet..pon tak nak..sanggup dia tahannnn.... aduhhh makin pening kepala mak... marah sudah, berlembut sudah..tetap dia pilih berak kat pempes.. camner nak train lagi nii.... hope dalam tahun ni dia berubah hati la berak kat toilet...huhuuu... kalau camni susah la kan nk school... takkan sok2 nak bekalkan pampes lak kan..abes sape nak pakaikan pempes?? cikguuu???? ohhh nooooo....

cepat betul masa berlalu... pejam celik anak dah nak school... padahal rasa sakit bersalinkan dia tak ilang lg.. bekas jait still ade..(hoverrr mak ko ni nakkk...) hope kakak jadi anak yg solehah, dapat bimbing adik dh besar nanti... takmo notty-notty eh kakak.. mama n papa sayang banget sama kamu...

* persediaan fizikal n mental utk hadapi anak nak skolah..eh ade kene mengene ker??? lantakkk laaahhh... :)

                                           * kechentaan saya~~